Onze belofte aan u:
Eenvoudig bedienbare Konica Minolta-systemen voor iedereen!

Wilt u uw werknemers met lichamelijke of visuele beperkingen beter in het arbeidsproces integreren en meer zelfstandigheid bieden?

Op de volgende pagina's ontdekt u wat Konica Minolta precies met universeel design bedoelt en welke oplossingen wij aanbieden voor het creƫren van een toegankelijke werkplek.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Bij Konica Minolta staat maatschappelijke verantwoordelijkheid voorop bij alles wat we doen.

Dat betekent onder meer dat wij onze producten ontwikkelen volgens de Europese norm voor toegankelijkheid. We doen dit op basis van het concept van universeel design.

Met ons streven naar universeel design willen we ervoor zorgen dat iedere werknemer op kantoor in staat is om de systemen van Konica Minolta te bedienen. Factoren als leeftijd, lichaamsomvang of lichamelijke beperkingen zouden niet van invloed moeten zijn op het vermogen van mensen om zelfstandig gebruik te maken van onze systemen.

Meer informatie over onze oplossingen!

Onze klanten kunnen erop rekenen dat de producten van Konica Minolta zijn getest op de volgende criteria: gebruiksvriendelijkheid, een eenvoudige bediening en een stijlvol uiterlijk.

Universeel design Accessibility Pack